Gevelrenovatie en Gevelreiniging Vlaardingen en Schiedam

Stralende gevel in Schiedam of Vlaardingen
Kies voor RT ProCleaning!

Welkom bij RT ProCleaning, uw specialist in gevelrenovatie en gevelreiniging in Vlaardingen en Schiedam. Wij zijn trots op ons vakmanschap en bieden een breed scala aan diensten aan om uw pand er weer als nieuw uit te laten zien. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde gevels of het verwijderen van jarenlange vervuiling, bij RT ProCleaning bent u aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor RT ProCleaning?

Deskundigheid en Ervaring

Met jarenlange ervaring in de branche hebben wij de kennis en expertise om elke gevelrenovatie- en reinigingsklus tot een succes te maken. Ons team van specialisten is op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen, waardoor wij altijd de beste oplossingen kunnen bieden.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Bij RT ProCleaning staat kwaliteit voorop. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om uw gevel niet alleen mooi, maar ook duurzaam te maken. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw gevel langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft.

Lokale Focus

Als lokaal bedrijf kennen wij de specifieke behoeften van panden in Vlaardingen en Schiedam. Wij begrijpen de lokale bouwstijlen, de klimatologische omstandigheden en de invloed van deze factoren op uw gevel. Dit stelt ons in staat om maatwerk te leveren dat perfect aansluit bij uw wensen en eisen.

Onze Diensten

Gevelrenovatie

Metselwerk Herstellen

Beschadigd metselwerk kan de uitstraling en structuur van uw pand ernstig aantasten. Onze specialisten in gevelrenovatie kunnen scheuren, losse stenen en andere schade vakkundig herstellen. Met precisie en aandacht voor detail zorgen wij ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet.

Voegen Repareren en Vernieuwen

Versleten of beschadigde voegen kunnen vochtproblemen en structurele schade veroorzaken. RT ProCleaning biedt professionele voegreparatie en -vernieuwingsdiensten aan om uw gevel weer in topconditie te brengen. Wij gebruiken duurzame voegmaterialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Gevel impregneren

Een goed geïmpregneerde gevel is beschermd tegen de elementen. Door uw gevel te laten impregneren blijft deze aanzienlijk langer mooi en wordt schade voorkomen.

Gevelreiniging

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging is een effectieve methode om hardnekkig vuil, algen en schimmels van uw gevel te verwijderen. Onze professionals gebruiken geavanceerde hogedrukreinigingsapparatuur om uw gevel grondig en veilig te reinigen zonder de onderliggende materialen te beschadigen.

Stoomreiniging

Voor meer delicate gevels bieden wij stoomreiniging aan. Deze methode maakt gebruik van hete stoom om vuil en vervuiling voorzichtig te verwijderen, waardoor het ideaal is voor oudere gebouwen en historische panden in Vlaardingen en Schiedam.

Chemische Reiniging

In sommige gevallen is chemische reiniging de beste oplossing om specifieke vervuilingen te verwijderen. Wij gebruiken milieuvriendelijke chemische reinigingsmiddelen die effectief zijn tegen graffiti, olie en andere hardnekkige vlekken. Onze experts zorgen ervoor dat de chemische reiniging veilig en efficiënt wordt uitgevoerd.

Voordelen van Gevelrenovatie en Gevelreiniging

Verhoogde Waarde van uw Pand

Een goed onderhouden en schone gevel verhoogt de waarde van uw pand aanzienlijk. Of u nu een particuliere eigenaar bent of een bedrijfseigenaar, een mooie gevel maakt een positieve indruk op bezoekers, klanten en potentiële kopers.

Duurzaamheid en Langere Levensduur

Regelmatige gevelreiniging en tijdige renovatie verlengen de levensduur van uw gevel aanzienlijk. Dit betekent minder kosten op de lange termijn en een duurzame investering in uw pand. Onze hoogwaardige materialen en professionele aanpak zorgen ervoor dat uw gevel tegen een stootje kan.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor gevelrenovatie en gevelreiniging in Vlaardingen en Schiedam? Neem dan vandaag nog contact op met RT ProCleaning. Ons vriendelijke team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een vrijblijvende offerte op maat te maken. Bel ons op Bel 070-2211955 of 06-49552127 (ook Whatsapp!). U kunt ook ons online contactformulier invullen op onze website.

Kies voor RT ProCleaning en geef uw gevel de zorg en aandacht die het verdient. Wij zorgen ervoor dat uw pand er weer als nieuw uitziet en klaar is voor de toekomst.

Vraag een offerte aan

Bel 070-2211955 of 06-49552127 (ook Whatsapp!) of vul onderstaand formulier in:

  Stuur eventueel een foto mee. Heeft u meerdere/grote bestanden? Maak dan gebruik van Wetransfer.com

  Wat klanten over onze gevelrenovaties zeggen:

  Marvin Dangerman
  Marvin Dangerman
  2024-06-16
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Bij ons hebben zij de gevel gereinigd, geïmpregneerd en opnieuw gevoegd dit alles is zeer vakkundig en professioneel gedaan.
  Zonnie Zonneveld
  Zonnie Zonneveld
  2024-05-10
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Gevelrenovatie en impregneren uitgevoerd. Scherpe offerte goede communicatie en aardige medewerkers. Door het slechte weer hebben we het wel een aantal malen moeten verzetten maar altijd goede communicatie. Maar het resultaat is fantastisch. Wij zijn erg tevreden en er waren geen verborgen kosten. Aanrader.
  Lorance de Visser
  Lorance de Visser
  2023-12-08
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Heel tevreden, goede afspraken, duidelijke communicatie, leuke gasten allemaal. Ons huis uit 1930 ziet er weer als nieuw uit.
  Ko de Wolff
  Ko de Wolff
  2023-06-27
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  RT Procleaning heb ik benaderd gebaseerd op de positieve Google reviews. Via whatsapp verdere communicatie. Netjes bij start en tijdens uitgevoerde werkzaamheden bij onze woning in Ridderkerk keurig op de hoogte gehouden. De in juni 2023 uitgevoerde werkzaamheden waren: enkele rijen met teer vervuilde gevelstenen vervangen door nieuwe, reinigen dakpannen met mos en zijn vandaag geïmpregneerd. Netjes uitgevoerd, vriendelijk personeel, geen bouwafval achtergelaten. Top!
  Kees van Pernis
  Kees van Pernis
  2023-05-02
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Procleaning heeft de gevels van ons huis gerenoveerd op professionele wijze: schoon gespoten, gevoegd, gereinigd en geimpregneerd. Alles volledig volgens afspraak, offerte en planning. Goede nazorg. Wij zijn tevreden en vinden dit bedrijf een echte aanrader voor een intensieve klus.
  Henk Van Der Poel
  Henk Van Der Poel
  2023-04-04
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Voor een deel van de buiten gevels van ons huis moesten de oude voegen verwijderd worden en van nieuwe worden voorzien. De klus is naar volle tevredenheid gedaan. Prima communicatie en alles volgens plan zoals van te voren was afgesproken.
  Caroline Mast
  Caroline Mast
  2023-03-08
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Van tevoren goed geïnformeerd over de kwaliteit van het oude en nieuwe voegwerk. Er wordt gedacht vanuit oplossingen. Professioneel en vriendelijk team. Harde werkers bij zowel kou, regen en zonneschijn. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk: van de buitenmuren tot aan de schoorsteen op het dak. Nogmaals dank voor jullie vakmanschap!
  mark heijnis
  mark heijnis
  2023-02-08
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Procleaning heeft onze gevels schoongemaakt, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Dit hebben ze op een professionele manier gedaan, ik ben zeer tevreden. Niet alleen het geleverde werk was goed, maar ook het contact, het snel reageren, afspraken nakomen, en de flexibiliteit in de afhandeling waren prima. Ik kan Procleaning aan iedereen aanbevelen.
  Martijn Bevaart
  Martijn Bevaart
  2022-11-23
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Gevel renovatie gedaan. Keurig alle afspraken nagekomen. Goede service en een eerlijk verhaal. Nette rustige jongens. Na afloop alle rommel netjes opgeruimd. Top
  Schuiven naar boven
  × WhatsApp