Gevelreiniging en gevelrenovatie Gouda en Alphen aan den Rijn

Gevelreiniging en Gevelrenovatie door RT ProCleaning:
Uw Expert in de Regio Gouda en Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar hoogwaardige gevelreiniging en gevelrenovatie voor uw woning of bedrijfspand in de regio Gouda en Alphen aan den Rijn? RT ProCleaning biedt u professionele diensten aan die uw gevels weer laten stralen en beschermen tegen de elementen. Lees verder om te ontdekken hoe wij uw pand een frisse uitstraling en langdurige bescherming kunnen geven.

Gevelrenovatie en gevelreiniging in Gouda en Alphen aan den Rijn

Waarom Gevelreiniging Belangrijk is

Gevelreiniging is een essentiële stap in het onderhoud van uw pand. Door blootstelling aan weer en wind, evenals vervuiling door verkeer en industrie, kunnen gevels na verloop van tijd vuil en aangetast raken. Dit kan leiden tot esthetische en structurele problemen, zoals schimmel, algen, mos en zelfs schade aan het metselwerk.

Voordelen van Regelmatige Gevelreiniging

 1. Verhoogde Waarde van uw Pand: Een schone gevel zorgt voor een verzorgde uitstraling, wat de waarde van uw woning of bedrijfspand verhoogt.
 2. Preventie van Schade: Regelmatige reiniging voorkomt dat vuil en biologische aangroei zich ophopen en schade veroorzaken aan de gevelmaterialen.
 3. Gezondheid en Veiligheid: Het verwijderen van schimmels en algen voorkomt gezondheidsproblemen voor de bewoners of gebruikers van het pand.

De Gevelreinigingsdiensten van RT ProCleaning

Bij RT ProCleaning begrijpen we dat elke gevel uniek is en een specifieke aanpak vereist. Onze experts gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke producten om uw gevel grondig en veilig te reinigen.

Onze Reinigingstechnieken

 1. Hogedrukreiniging: Voor hardnekkig vuil en aangroei gebruiken we hogedrukreiniging. Deze methode is effectief voor bakstenen en betonnen gevels.
 2. Zandstralen: Voor oudere gevels die diepgaand gereinigd moeten worden, passen we zandstralen toe. Dit verwijdert niet alleen vuil, maar ook oude verflagen en aanslag.
 3. Stoomreiniging: Een zachtere techniek die ideaal is voor gevoelige oppervlakken zoals natuursteen en gepleisterde gevels.
 4. Chemische Reiniging: Voor specifieke vervuilingen zoals graffiti of industriële aanslag gebruiken we speciale, milieuvriendelijke chemische reinigingsmiddelen.

Gevelrenovatie: Herstel en Versteviging

Naast reiniging bieden wij ook uitgebreide gevelrenovatiediensten aan. Gevelrenovatie is nodig wanneer de gevel structurele schade heeft opgelopen of verouderd is. Dit kan variëren van kleine herstelwerkzaamheden tot volledige renovaties.

Onze Renovatie-Diensten

 1. Voegwerk Herstel: Beschadigde voegen kunnen waterinsijpeling en vorstschade veroorzaken. Wij herstellen of vervangen het voegwerk om uw gevel weer waterdicht te maken.
 2. Impregneren: Na reiniging en herstel impregneren we de gevel om deze te beschermen tegen vocht, schimmels en vervuiling. Dit verlengt de levensduur van de gevel aanzienlijk.
 3. Scheurherstel: Scheuren in de gevel kunnen wijzen op structurele problemen. Wij inspecteren en herstellen scheuren om verdere schade te voorkomen.
 4. Schilderwerk: Voor een complete renovatie kunnen wij ook schilderwerkzaamheden uitvoeren. Dit geeft uw pand niet alleen een nieuwe uitstraling, maar biedt ook extra bescherming tegen de elementen.

Waarom Kiezen voor RT ProCleaning?

RT ProCleaning heeft jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio Gouda en Alphen aan den Rijn. Wij staan bekend om onze professionaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichte aanpak.

Onze Voordelen

 1. Ervaren Team: Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren specialisten die elke klus met zorg en precisie uitvoeren.
 2. Kwaliteit en Duurzaamheid: Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken om een duurzaam resultaat te garanderen.
 3. Persoonlijke Service: Wij bieden een op maat gemaakte service die voldoet aan uw specifieke wensen en eisen.
 4. Transparantie en Betrouwbaarheid: Bij ons geen verborgen kosten. Wij werken met duidelijke offertes en houden u gedurende het hele proces op de hoogte.

Onze Werkgebieden

RT ProCleaning is actief in de regio Gouda en Alphen aan den Rijn. Of u nu in een historisch pand in het centrum van Gouda woont, of een modern bedrijfspand in Alphen aan den Rijn heeft, wij staan voor u klaar.

Neem Vandaag Nog Contact op

Wilt u meer weten over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw gevelreiniging en gevelrenovatie projecten.

RT ProCleaning is uw betrouwbare partner voor gevelonderhoud in de regio Gouda en Alphen aan den Rijn. Wij zorgen ervoor dat uw pand er weer als nieuw uitziet en beschermd is tegen toekomstige vervuiling en schade. Kies voor kwaliteit, kies voor RT ProCleaning!

Bel 070-2211955 of 06-49552127 (ook Whatsapp!)

Vraag een offerte aan

Bel 070-2211955 of 06-49552127 (ook Whatsapp!) of vul onderstaand formulier in:

  Stuur eventueel een foto mee. Heeft u meerdere/grote bestanden? Maak dan gebruik van Wetransfer.com

  Wat klanten over onze gevelrenovaties zeggen:

  Marvin Dangerman
  Marvin Dangerman
  2024-06-16
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Bij ons hebben zij de gevel gereinigd, geïmpregneerd en opnieuw gevoegd dit alles is zeer vakkundig en professioneel gedaan.
  Zonnie Zonneveld
  Zonnie Zonneveld
  2024-05-10
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Gevelrenovatie en impregneren uitgevoerd. Scherpe offerte goede communicatie en aardige medewerkers. Door het slechte weer hebben we het wel een aantal malen moeten verzetten maar altijd goede communicatie. Maar het resultaat is fantastisch. Wij zijn erg tevreden en er waren geen verborgen kosten. Aanrader.
  Lorance de Visser
  Lorance de Visser
  2023-12-08
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Heel tevreden, goede afspraken, duidelijke communicatie, leuke gasten allemaal. Ons huis uit 1930 ziet er weer als nieuw uit.
  Ko de Wolff
  Ko de Wolff
  2023-06-27
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  RT Procleaning heb ik benaderd gebaseerd op de positieve Google reviews. Via whatsapp verdere communicatie. Netjes bij start en tijdens uitgevoerde werkzaamheden bij onze woning in Ridderkerk keurig op de hoogte gehouden. De in juni 2023 uitgevoerde werkzaamheden waren: enkele rijen met teer vervuilde gevelstenen vervangen door nieuwe, reinigen dakpannen met mos en zijn vandaag geïmpregneerd. Netjes uitgevoerd, vriendelijk personeel, geen bouwafval achtergelaten. Top!
  Kees van Pernis
  Kees van Pernis
  2023-05-02
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Procleaning heeft de gevels van ons huis gerenoveerd op professionele wijze: schoon gespoten, gevoegd, gereinigd en geimpregneerd. Alles volledig volgens afspraak, offerte en planning. Goede nazorg. Wij zijn tevreden en vinden dit bedrijf een echte aanrader voor een intensieve klus.
  Henk Van Der Poel
  Henk Van Der Poel
  2023-04-04
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Voor een deel van de buiten gevels van ons huis moesten de oude voegen verwijderd worden en van nieuwe worden voorzien. De klus is naar volle tevredenheid gedaan. Prima communicatie en alles volgens plan zoals van te voren was afgesproken.
  Caroline Mast
  Caroline Mast
  2023-03-08
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Van tevoren goed geïnformeerd over de kwaliteit van het oude en nieuwe voegwerk. Er wordt gedacht vanuit oplossingen. Professioneel en vriendelijk team. Harde werkers bij zowel kou, regen en zonneschijn. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk: van de buitenmuren tot aan de schoorsteen op het dak. Nogmaals dank voor jullie vakmanschap!
  mark heijnis
  mark heijnis
  2023-02-08
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Procleaning heeft onze gevels schoongemaakt, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Dit hebben ze op een professionele manier gedaan, ik ben zeer tevreden. Niet alleen het geleverde werk was goed, maar ook het contact, het snel reageren, afspraken nakomen, en de flexibiliteit in de afhandeling waren prima. Ik kan Procleaning aan iedereen aanbevelen.
  Martijn Bevaart
  Martijn Bevaart
  2022-11-23
  Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
  Gevel renovatie gedaan. Keurig alle afspraken nagekomen. Goede service en een eerlijk verhaal. Nette rustige jongens. Na afloop alle rommel netjes opgeruimd. Top
  Schuiven naar boven
  × WhatsApp